Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekişleminiz ve keyfine vardığınız bütün tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika El imalı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini yoklama buyurmak gerekir. Bu Toscanello yürekin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı gönen oranlarında yürekmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir kural var. Puro sadece fakat sadece kokusuz hınçle yakılır! Puro her hin evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alev puroya dikme münasebet etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı kırmızıya döndüğünde kızartma işlemlemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 rütbe eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemlemi yaparken bütün ayak tabanığın eşit yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 rütbe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara için beş altı daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu janr çakmaklar çok iktidarlıdür ve bir araba andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemlemi natürel alevli çakmaklarla, beş altı hin alabilir. Bu süre size çağ kaybı üzere gözükebilir fakat puro sabır ve iş lüzum. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma işlemleminden sonra elverişsiz çevirip simaünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kadem kıpkırmızı ise yakma işlemlemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yanı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz dem daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz yürekime müheyya. Evet evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz yürekilmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye sorutmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere yürekmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o kadar dağlaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Yaman yeğniçe ağıza doldurulur ve tatlılık almaçların dumanla uyarılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az ilgi gösterdiğinizin bir işlemaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun yürekin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin yeniden yakma sıkıntı teşkil etmez. Ancak halk imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şarka olan 2 kuralı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın hararet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 rütbe arasında olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Lakin bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza kucakını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile hakkındalaşmazsınız. Hıfız kucakı sıcaklığında kök sıkıntı kucakın dargın bileğil bir araba sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza kucakının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl gönen muhafaza kucakı sıcaklığına için trok gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza kucakı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir esinti geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza kucakının esinti geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu yürekindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak kesinkes esinti geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes esinti geçirmedikleri yürekin özge rakiplerine makro fark atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.